![]() |
Nasze pulpity ;) - Wersja do druku +- SafeGroup (https://safegroup.pl) +-- Dział: Forum ogólne (https://safegroup.pl/forum-6.html) +--- Dział: Pogaduchy (https://safegroup.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Nasze pulpity ;) (/thread-565.html) |
Re: Nasze pulpity ;) - tachion - 08.12.2013 Takie tam ![]() [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Waves - 02.01.2014 Ace niby stary ale i tak robi cuda względem WP ![]() Re: Nasze pulpity ;) - Konto usunięte - 03.01.2014 Nie. Na telefonie żadnych pań, tylko jakaś abstrakcja, koniecznie zielona aby uruchamiało pozytywne myślenie ![]() Może też być trawa, liście, las.. byleby było zielono. Re: Nasze pulpity ;) - ichito - 03.01.2014 Waves ma "zielono"...taki mały dymek z uśmiechem na dole ekranu ![]() Re: Nasze pulpity ;) - KaMiL - 03.01.2014 Fala, ale szpan nowym Andkiem ![]() A co do tapety z ładną panią z ładnym tyłem, to można takową ustawić tylko wtedy, kiedy na pulpicie nie ma się żadnych widgetów ani ikonek, jak Fala ![]() Re: Nasze pulpity ;) - Konto usunięte - 03.01.2014 Czytaj: jak się z niczego nie korzysta oprócz takiej tapety ![]() Ja wolę tradycyjnie: [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - ktośtam - 03.01.2014 Wszyscy mają KitKat, mam i ja ![]() [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - KaMiL - 03.01.2014 Tatku, pożycz tapetę ![]() Re: Nasze pulpity ;) - ktośtam - 03.01.2014 KaMiL napisał(a):Tatku, pożycz tapetę Płofe: [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Tu można też znaleźć sporo ciekawych tapet:[Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Eru - 05.01.2014 Takie tam z MI2S [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Tapnięte z mojego MI 2S Re: Nasze pulpity ;) - preter - 05.01.2014 Smartphone [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Laptop- pasek zadań jest automatycznie ukrywany [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Conor29134 - 05.01.2014 MIUI wygląda spoko tylko lekko cukierkowe ![]() Waves napisał(a):Ace niby stary ale i tak robi cuda względem WP podsumuje: I tak nie zamoczysz :E pierw dostaj officiala od samsunga wtedy moooooże mi zaimponujesz ![]() [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Lockscreen na szybko tapka w apce znaleziona :E[Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Waves - 06.01.2014 Conor29134 napisał(a):I tak nie zamoczysz :E I mówi mi to człowiek używający Windows Phone ![]() Re: Nasze pulpity ;) - ktośtam - 06.01.2014 Conor29134 napisał(a):pierw dostaj Polska trudna język ![]() Re: Nasze pulpity ;) - KaMiL - 06.01.2014 U mnie aktualnie standardowo Re: Nasze pulpity ;) - Waves - 06.01.2014 Na PC nie chce mi się bawić w jakieś bajery - tylko autka zmieniam. Specjalnie posprzątałem pulpit ![]() [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Konto usunięte - 07.01.2014 LT-XNOTE [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] LT-N4 [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Re: Nasze pulpity ;) - Eugeniusz - 07.01.2014 soo gaaay [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Kot na tapecie. Dalej mnie zastanawia, w jaki sposób łamiesz prawa fizyki i masz dwa pliki o takiej samej nazwie w tej samej lokalizacji...Re: Nasze pulpity ;) - Konto usunięte - 07.01.2014 Spier... póki mam dobry humor. Koty są ok. Chodzą swoimi ścieżkami, mają w dupie to co inni sądzą. No i te ich oczy... blisko im też do większych kuzynów, tygrysów. A te dwa pliki... od zawsze tak jest. Widać u mnie fizyka jest inna. Re: Nasze pulpity ;) - KaMiL - 07.01.2014 [Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj] Za jakiś czas zmienię pewnie ikony. |