18.06.2013, 17:40
Robimy żarcie na grilla: temat karkówka
1kg karkówki: to po lewej to marynata majonez+wino czerwone + posypka do karkówki i w niej pływają 3h kawały 0.7mm karkówki, po prawej gotowe porcje ok. 0.7mm karkówki do tylko posypania na grillu Kawałki kiełbasy to akurat podwawelska czyli z niedaleka. Musztarda - Horcice - Słowacja. Chleb - miejscowy - baltanowski, mazowiecki.
I co na to koksu?
Jak bym 2-3 dni nie jadł to sam to wchłaniam.
[Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj]
1kg karkówki: to po lewej to marynata majonez+wino czerwone + posypka do karkówki i w niej pływają 3h kawały 0.7mm karkówki, po prawej gotowe porcje ok. 0.7mm karkówki do tylko posypania na grillu Kawałki kiełbasy to akurat podwawelska czyli z niedaleka. Musztarda - Horcice - Słowacja. Chleb - miejscowy - baltanowski, mazowiecki.
I co na to koksu?
Jak bym 2-3 dni nie jadł to sam to wchłaniam.
[Aby zobaczyć linki, zarejestruj się tutaj]
KIS/EIS/MKS, MBAM, HitmanPro, Eset Online, WF+uBlock